Neverovatan hit skopskog pekara: Burek u kifli nije za svakoga

Kada je u pitanju neobična hrana jedana specijalitet iz Skoplja će vas sigurno ostaviti bez reči. Reč je o bureku u kifli, neobičnom specijalitetu iz susedne nam zemlje, koji naše komšije zovu simit pogača ili leb so leb!

I ništa od toga ne bi videli da nije popularnog Paqita koji se na društvenim mrežama, a bavi se jednom od omiljenih tema svakog od nas – ukusnom hranom, prenosi K1info.rs.

Nedavno je jedan njegov snima izazvao pravu pompu na TikToku – dovoljno je reći da je pregledan preko 750 hiljada puta! Paqito je na snimku pokazao jedan sasvim specijalan burek, kakav do sada sasvim sigurno niste probali.

@paqito__

Furna, Čair, Skoplje Šta kažete na burek u hlebu?

♬ original sound – Paqito

„Dakle, ovo je prazan, ultra masan burek koji se spakuje u kiflu. Kifla u ovoj priči služi da upije mast. I hleb natopljen, i curi na sve strane“, rekao je Paqito na snimku.

Na prvi pogled je jasno da je ovo jedan vrlo zasitan obrok i da ne može svako da ga pojede, a posebno ne bez muke. Za one sa visokim holesterolom ili slabim srcem, pa – ovo nije nešto što bi trebalo da pojedete, koliko god da ste gladni ili znatiželjni da isprobate nove ukuse.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

burekkiflamast
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Biljana

    Pravo ime za hleb u kifli je „“ SIMIT pogacha „“.Vrlo je ukusna I Vrlo kalorichna,I zato ovo pogacha je hrana za radnike koji rade teshki fizichki posao!!!