Neverovatna mesta za venčanje

Evo nekoliko predloga kako da organizujete venčanje na neverovatnim mestima.
1. Na najvećem svetskom luna-park točku. Ako želite venčanje s neverovatnim pogledom na grad, uradite to na londonskom monumentalnom točku koji se sporo kreće i koji se zove Oko Londona. Bićete proglašeni za muža i ženu kada se vaša kabina (u koju može da stane 25 ljudi) popne na vrh.
2. U ledenom dvorcu. Od januara do aprila možete se venčati u Snežnoj crkvi u finskom hotelu pod nazivom "Mammut Snow Hotel", koji je napravljen od snega i leda i ukrašen ledenim skulpturama. Vaši gosti mogu da večeraju u Snežnom restoranu, a svoju prvu bračnu noć možete da provedete u sobi u kojoj je -5 stepeni Celzijusa. Imaćete još jedan dodatni motiv da se zagrejete.
3. Na peščanom ostrvu. Ako ste se odlučili za venčanje na plaži, krenite korak dalje, pa se venčajte na malom peščanom ostrvu okruženi Karipskim morem. Ovakva peščana ostrva savršena su za romantična venčanja. Nakon ceremonije možete prirediti roštilj na plaži ili otići na formalnu večeru u elegantni hotel.
4. U kampu. Za neformalno ali i nezaboravno venčanje opredelite se za kamp. Nakon ceremonije u restoranu ili u šatoru pod zvezdama, možete okupiti goste oko velike logorske vatre i provesti bračnu noć u vreći za spavanje.
5. Pored vodopada u šumi. Recite sudbonosno "da" blizu vodopada okruženog netaknutom šumom i cvrkutom ptica.
6. U Francuskoj. Zašto se ne biste venčali u najromantičnijoj zemlji na svetu? Za one koji žive na Američkom kontinentu venčanje na francuski način moguće je i bez odlaska u Evropu. U Severnoj Americi postoje dva mala ostrva na obali Njufaundlenda – Saint-Pierre i Miquelon. Ona su delovi francuske teritorije. Ako želite venčanje u francuskom stilu, s kroasanima i crvenim vinom, bez prelaska Atlantika, onda to možete to učiniti upravo na ovim ostrvima.
7. U Mongoliji. Osećaćete se kao da se venčavate na drugoj planeti dok ste okruženi lepotama pustinje Gobi. Možete se venčati na tradicionalan način u nomadskom šatoru ili u kolibi urađenoj u budističkom stilu, bez ijednog eksera.
8. U moru. Obožavaoci dubina mogu da se venčaju i u moru. Hotel može da organizuje podvodno venčanje i večeru nakon te neobične ceremonije. Možete se venčati ispred prozora koji gleda na ribe u moru, dok one gledaju u vas.
9. U prodavnici krofni. Možda to nije najegzotičnije mesto za venčanja, ali činjenica da ste okruženi krofnama i poslasticama svakako će učiniti vašu ceremoniju jedinstvenom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mesta za vencanjesvadbavenčanjezabava
Komentari (0)
Dodaj komentar