Ništa od venčanja: Kortni Koks i Džoni MekDejd raskinuli veridbu

Slavna glumica, najpoznatija po ulozi Monike u TV seriji ‘Prijatelji“, i gitarista benda Snow Patrol prekinuli su veridbu.

Kortni Koks (51) i Džoni MekDejd raskinuli su veridbu 17 meseci nakon što je muzičar zaprosio poznatu glumicu. Par se verio prošle godine, nakon šest meseci veze, na proslavi rođendana Kortnine kćerke Koko (11).

– Nisu uspeli da reše probleme sa kojima su se borili duže vreme – otkrio je prijatelj para, koji je poslednji put viđen zajedno u javnosti nedugo nakon venčanja Dženifer Aniston u avgustu ove godine, a Kortni je njihovu poslednju zajedničku fotografiju na Instagramu objavila u septembru.

Iako ni Kortni ni Džoni nisu komentarisali prekid, njihovi prijatelji tvrde da je razlog njegova ljubomora. Poznati gitarista smatrao je da je Kortni previše bliska sa svojim kolegama na setu, a dodatno ga je zabrinjavalo i to što je svog prvog supruga Dejvida Arketa upoznala na snimanju filma „Vrisak“, pa je pre veze sa njim kratko bila s kolegom Brajanom Van Holtom iz TV serije „Cougar Town“.

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kortni Koksraskid
Komentari (0)
Dodaj komentar