Novi gastro hit u svetu postao viralan, u čemu je fora sa ovim trendom (video)

Neki viralni gastro trendovi zadrže se dovoljno dugo da iz trenda prerastu u nešto što uđe u masovnu upotrebu.

U čemu je fora s ovim gastro trendom? Uzmete tortilju i nožem napravite prorez po sredini. Zatim svaki kvadrat tortilje napunite drugačijim sastojcima i presavijete jedan preko drugoga tako da dobijete oblik trougla, slično načinu na koji servirate palačinke. Poslednji korak je da tortilju lagano zapečete u tosteru.

@simplefood4you

Had to try this🤩#tortillatrend#trend#tiktoktrend#trending#recipe#cooking#foodie#foodtiktok#mat#food#fördigfördigsverige#fyp

♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

Neki su je poredili s klub sendvičem koji se sastoji od nekoliko spratova hleba između kojih se stavljaju razni sastojci.

@foodies

We have a winner 😩🔥 #foodies (via @simplefood4you )

♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

Ipak, najbolje od svega je što tortilju možete napuniti svim mogućim kombinacijama sastojaka (sir je obično jedan od njih), ali ipak nemojte preterivati s količinom. Ako stavljate sir, pustite da se otopi, a dobar dodatak svemu može da bude neki umak.

Za još bolji rezultat, pre nadeva praznu tortilju malo zagrejte na tiganju, prenosi avaz.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

gastrotortilja
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Fora je u tome što neki ne znaju više ništa novo i pametno da smisle, nego šminkaju i recikliraju neke fore i fazone da bi skuplje prodali nešto što je najobičnije i najprostije.Poput onog turčina što ti soli jelo teatralno pa ti naplati kao da si pojeo celu kuhinju sa sve escajgom i kuvarima zajedno.Pre bih jeo slanine i luka nego da plaćam neke silne novce u nekim skupim restoranima a da iz njih izađem skoro pa gladan…