Novi hit na internetu: Šećer i mleko više nisu u modi, kafu sada piju sa ovim (video)

Hiljade korisnika isprobalo je miks limunovog soka i šolju gorke kafe. Ispijaju to uz grimasu na licu, tvrdeći da to pomaže u procesu mršavljenja…

Hešteg #lemoncoffee na TikToku ima preko osam miliona pregleda, a deli se i na drugim platformama.

“Kad sam prvi put čula za kafu sa limunom pomislila sam mora da je to groznog ukusa”, rekla je doktorka za metaboličko zdravlje, prof. medicine dr Aleksandra Soua, dodajući da u medicine nema nikakvih dokaza da nam ta dva sastojka zajedno na bilo koji način pomažu, piše večernji.hr.

@aliciabella123

#lemmonchallenge #lemonchallenge #lemoncoffee #weightlossjourney #weightlossprogress #weightlosscheck #weightlosstips #weightlosstransformation #weigh

♬ Beggin’ – Måneskin

“Ljude je oduvek privlačila ideja da će nam ispijanje nekog ‘čarobnog’ napitka dali telo kakvo želimo. I to naravno bez menjanja navika u ishrani i fizičkoj aktivnosti”, rekla je dijabetičarka dr Marijan Velš za Yahoo, a za ovaj recept je ujedno i pristupačan, jer sastojke uvek imamo u svom domu.

@spanxx

LEMON COFFEE BENEFITS #lemoncoffee #weightloss #coffeeslimming #fyp #trivia #spanxx #spanxxnatics

♬ Trending upbeat corporate sound ♪ – 3KTrack

Kako god, naučnici se slažu da ova ‘dijeta’ ne koristi, ali da verovatno nije ni štetna, za razliku od mnogih trendova sa TikToka.

Ako nekim slučajem ipak nameravate da isprobate ovaj napitak, a imate osetljiv želudac, možda bi bilo dobro da razmislite dva puta!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kafanapitaksecer
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bez secera s limunom je za glavobolju!