Novi Hudini

Umetnik iz Vinipega završio je u automatskoj perionici za kola sav okupan voskom!
To uopšte nije bio tretman kakav biste dobili u nekom kozmetičkom salonu. Umetnik Den Ganerson bio je prekriven od glave do pete vrelim voksom, vodom i sapunom dok je izvodio svoj trik.
Ovaj mađioničar bio je vezan lancima, a ruke su mu bile vezane lisicama. Tako vezan, nalazio se na sportskom automobilu koji je prolazio kroz automatsku perionicu automobila.
Ova tačka bila je Denov omaž njegovom heroju – velikom američkom mađioničaru i pravom umetniku u nestajanju, Hariju Hudiniju, koji je umro 31. oktobra 1926. godine.
"Bilo gde da se nalazim u svetu, uvek želim da tog dana dam svoj doprinos sećanju na čoveka koji me je nadahnuo na ovaj zanat", izjavio je Den Ganerson pre početka svoje tačke.
"Možda ova moja tačka neće biti toliko zastrašujuća kao neka moja druga nestajanja, ali i ovo nestajanje sastoji se od mnogo različitih elemenata, kao i rizika po mene", nastavio je mađioničar.
Glavni cilj ove tačke bio je da se mađioničar oslobodi lanaca pre nego što dospe do masivnih fenova koji se nalaze na kraju ciklusa pranja.
Čim je automobil krenuo, velike rotirajuće četke počele su da peru Dena zajedno s automobilom. Kada su došle do njegove glave, jedna četka se zakačila za lanac kojim je bio vezan Den. Njegovi saradnici su odmah pritisnuli dugme za slučaj opasnosti.
Desetak sekundi je izgledalo kao da će tačka biti zaustavljena, ali lanac se oslobodio četke i cela mašina je vraćena u pogon.
Sapun je prštao u Denove oči dok se on oslobađao lanaca, a voda se slivala s automobila.
Konačno, nakon spreja od toplog voska, uspeo je da skine i lanac s vrata.
Po završetku tačke, crvenih očiju, izjavio je da je to bio odličan način da besplatno opere svoj automobil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hudinizabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar