Obama nikad srećniji (foto)

Pre povratka u Vašington, bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Barak Obama prihvatio je izazov svog prijatelja i milijardera Ričarda Bransona s kojim uživa u surfovanju na ostrvu Neker koji se nalazi u sklopu Britanskih Devičanskih Ostrva.

Obama je daleko od očiju javnosti, a odmor je odlučio da potraži na Karibima. U društvu supruge Mišel i prijatelja Bransona uživa u ekstremnim sportovima, ne skidajući pritom osmeh s lica.

Najnovije fotografije prikazuju odlično raspoloženog Obamu kako se u dobroj formi bori sa talasima u moru ispred Bransonovog privatnog ostrva Nekera. Obama je odmah nakon inauguracije aktuelnog predsednika SAD-a Donalda Trampa otputovao sa porodicom u Palm Springs kako bi uživao u golfu i klimi.

U jednom trenutku se javio saopštenjem kojim je indirektno kritikovao Trampove poteze prema imigrantima, a zatim je nastavio sa svojim odmorom. Ričard Branson je na svom blogu izrazio veliku čast i zahvalnost što je ugostio bivši predsednički par i kako mu je Obama ispričao da obožava surfovanje, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

barak obamaRičard Branson
Komentari (0)
Dodaj komentar