Obožavaoci kažu da je ovo 5 najsmešnijih TV serija, jeste li ih pogledali?

Portal Ranker sastavio je listu najsmješnijih serija i pozvao obožavaoce da glasaju, a publika je kao onu koja ih najviše zasmejava odabrala Brooklyn Nine-Nine koja prati dogodovštine detektiva iz jedne njujorške policijske stanice.

Među najsmešnijim serijama, prema mišljenju gledatelja, našlo se i podosta animiranih serija, bilo da je reč o kultnim serijama poput South Parka ili Simpsonovih odnosno novijim hitovima kao što su Rik i Morti.

Evo i 5 serija koje su, prema skoro 50 hiljada glasova fanova, najsmešnije što televizija trenutno nudi.

1. Brooklyn Nine-Nine

Iako je serija skoro bila otkazana nakon šeste sezone, osma, na radost miliona fanova širom sveta, na male ekrane stiže narednog meseca.

2. Rik i Morti

Nedavno je krenula peta sezona prema mnogima jedne od najboljih animiranih serija uopšte, a ako je suditi prema prvih nekoliko epizoda, fanovi nemaju razloga za brigu hoće li genijalni alkoholičar i njegov nespretni unuk i dalje ostati smešni.

3. Uvek je sunčano u Filadelfiji

Dugovečna serija prijatelja iz stvarnog života tokom godina rušila je razne tabue i koketirala s dosta mračnim humorom, ali i dalje ostaje jedna od serija čije epizode skoro nikad ne razočaraju.

4. Archer

Iako po mnogima Archer ne drži kvalitet kakav je imao na početku, gledaoci koju su glasali na Rankeru i dalje misle da je u top 5 trenutno najsmešnijih serija.

5. Bob’s Burgers

H. Jon Benjamin koji pozajmljuje glas Archeru na listi je s još jednom animiranom serijom, a za divno čudo, uopšte se nije teško privići na njegov glas kuvara nakon gledanja Archera u kojem glas pozajmljuje špijunu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

najsmešnijiserijesitkom
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Coupling, Upload, Mucke,

  • Ljiljana

    Nikad čula. Mene zabave Mućke, Alo,alo, Nepristojni ljudi, Prijatelji, Sajnfeld.