Očekivala je da će se svi diviti njenoj bebi, a onda se šokirala

Amerikanka Keli Houland bila je u tržnom centru i u nosiljki nosila svoje novorođenče kada joj je prišla žena za koju je mislila da će je samo srdačno pozdraviti.

I have folded back the contact info of the woman who gave this to me because I'm not about to put another woman on blast…

Gepostet von Kelly Gadd am Mittwoch, 12. April 2017

Šokiralo je kada je shvatila da nepoznata žena želi da joj proda proizvod za mršavljenje. – Nakon što sam rodila troje dece, znam da je poprilično normalno da vam u javnosti priđe mnogo stranaca kada nosite bebu – rekla je za People 29-godišnja Houland.

Ne smeta mi kada prilaze jer žele da vide dete. To je u redu sve dok mi, nakon nekoliko pitanja o detetu, nije dala letak o proizvodu i pitala jesam li ranije čula za kompaniju u kojoj radi – ispričala je Houland i dodala da je znala za te proizvode i da je rastužila činjenica što je prodavačica baš nju izabrala za prodaju.

Umetnica iz američke savezne države Indijana odlučila je svoju priču da podeli na Fejsbuku, jer smatra kako je njeno neprijatno iskustvo u kupovini deo šireg društvenog problema.

– Svi znamo da ova kultura ženi koja je tek rodila stvara mnogo nesigurnosti zbog izgleda njenog tela – napisala je Houard i dodala kako je i prodavačica sigurno znala kakav pritisak nove majke osećaju zbog fizičkih promena koje se dogode u trudnoći i nakon nje.

Pozvala je sve da ne pojačavaju pritisak sa kojim se majke susreću nakon rođenja i da slave jedne druge zbog toga što su dale život, što je prekrasna činjenica.

– Mome telu ne treba promena, već treba da ga cenim zbog života koje je donelo na svet – zaključila je Houard.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebamajka
Komentari (0)
Dodaj komentar