Opasna igra žmurke

Roditelji su bili prinuđeni da pozovu policiju nakon što su suviše dobro naučili decu da se igraju žmurke. Izgleda da se i ovakve stvari dešavaju na svetu!
Ova vest nam dolazi iz američkog grada Grinvila u državi Pensilvanija.
Jedno dete uradilo je nešto neverovatno. Naime, ono se savršeno sakrilo za vreme igre žmurke – toliko savršeno da su njegovi roditelji morali da pozovu policiju i vatrogasce kako bi im pomogli u traženju.
Dve godine stara Natali Džasmer igrala se žmurke sa svojom sestrom. Ali, kada nisu uspeli da je pronađu, roditelji Deniz i Majkl Džasmer pozvali su nadležne.
Ekipe za pomoć i prijatelji porodice su skoro čitav sat panično pretraživali susedstvo u gradu Grinvilu, koji se nalazi na oko 112 kilometara severozapadno od grada Pitsburga.
Međutim, pravi heroj postao je porodični pas. Naime, pas Kuper je nanjušio Natali. Evo i šta se desilo. Natali je zaspala u jednoj od fioka ispod mašine za pranje veša. Na kraju, devojčica je rekla svojoj porodici da joj je žao zbog svega što se dogodilo.
Na svu sreću, sve se dobro završilo, i svi su bili presrećni kada su ponovo videli Natali.
Međutim, od sada je u kući porodice Džasmer igra žmurke definitivno zabranjena – makar dok Natali i njena sestra ne porastu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

opasnozabavazanimljivostizmurka
Komentari (0)
Dodaj komentar