Opasna tinejdžerska šala

Ova vest stiže nam iz grada Ostin iz Teksaka, iz Sjedinjenih Američkih Država. Dvadeset šest čirlidersica spaseno je iz zaglavljenog lifta! Pa gde stade svih dvadeset šest, pomislićete.
Dvadeset šest tinejdžerki, čirlidersica, pokušalo je da se ukrca u lift na Teksaškom univerzitetu, kako bi videle koliko može da ih stane u lift!? Ali, onda se lift zaglavio, a čirlidersice je trebalo spasavati.
Jedna devojka je primljena u bolnicu, a potom zbrinuta i puštena kući, dok su druge dve devojke zbrinute na samom licu mesta gde su pokušale da zbijaju ovakve šale.
Grupa devojaka starih od 14 do 17 godina bila je u kampu čirlidersica kada su odlučile da se "ukrcaju" u lift u holu zgrade Teksaškog univerziteta.
Usled preterane težine, lift je propao do prvog sprata, ali to nije sve što ih je zadesilo. Kada se zaustavio, pretovareni lift nije mogao da se otvori, izjavili su zvaničnici.
Nakon nekoliko paničnih poziva mobilnim telefonima, policija i vatrogasci pozvani su na lice mesta. Trebalo im je oko pola sata da otvore vrata lifta i izbave devojke, izjavila je policija.
Zvaničnici sa Teksaškog univerziteta nisu našli da je ova šala koju su čirlidersice smislile – smešna. "To je veoma opasno," izjavila je predstavnica za štampu teksaške policije po imenu Roda Veldon. "One su imale sreće i dobro su prošle jer se sve ovako završilo i nisu bile ozbiljnije povređene."
Naravoučenije ove priče: ne pokušavajte ništa slično!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

liftsala
Komentari (0)
Dodaj komentar