Opsesija video igricama

Jedna majka iz Bostona pozvala je broj telefona 911, namenjen samo za hitne intervencije, zato što njen sin nije prestajao da igra video igrice! Ma koliko vam zvučalo neverovatno, ipak je istinito!
Predstavnici policije kažu da je jedna frustrirana žena iz Bostona pozvala broj 911 kako bi priznala da ona nije u stanju da ubedi svog 14-godišnjeg sina da prestane da igra video igrice i da ode u krevet na spavanje.
Zvanični predstavnik za štampu, narednik Džo Zanoli, ispričao je da ih je majka pozvala telefonom tražeći pomoć oko 2.30 časova ujutru, kako bi rekla da se njen sin tinejdžer šeta po kući i da je upalio sva svetla.
Dva narednika koja su odgovorila na ovaj poziv i pojavila se na licu mesta uspela su da ubede dečaka da posluša svoju majku.
Džo Zanoli je izjavio da je poziv njegove majke na 911 zbog opsesije video igricama bio "pomalo neobičan, ali ne i iznenađujući — naročito u današnje vreme, kada deca igraju video i kompjuterske igrice".
List "The Boston Herald" prvi je izvestio o ovom 911 pozivu. U članku se navodi da je dečak igrao popularnu igru "Grand Theft Auto".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

911bostonhitne intervencijekompjuterske igriceopsesijapolicijatelefonski pozivtinejdzervideo igrice
Komentari (0)
Dodaj komentar