Otkriveno: Noć pre svadbe princ Čarls je plakao kao malo dete

Noć pre svog glamuroznog venčanja, princ Čarls je tugovao. U biografiji ‘Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life’, Sali Bedel Smit piše kako je princ i dalje gajio osećanja prema svojoj, tada bivšoj devojci Kamili Parker-Boules .

Čarls se nije radovao braku sa Dajanom i veče pre venčanja koje je pratio ceo svet gorko je plakao. Smatrao je kako mu ona ne može zameniti Kamilu koja ga je privlačila, jer je ‘stajala čvrsto na zemlji’, volela je prirodu i nije bila zainteresovana za modu. Osim toga, imali su sličan smisao za humor i ona je uvek znala da ga sasluša.

– Ona je žena koja je uvek nasmejana. Privlačna je i zrači seksepilom – rekli su njeni prijatelji.

Par se prestao da se viđa kada je Čarls imao 24 godine. Tada je Kamili priznao kako nema ozbiljne namere prema njoj i da ne planira uskoro da se skrasi, a ona se ubrzo udala za Endrua Parkera-Boulesa.

I u braku je nastavila da se viđa sa Čarlsom, a njen suprug ignorisao je njihova druženja. Međutim, princ je zbog svojih godina bio pod pritiskom i morao je brzo da nađe suprugu.

Mlada Dijana činila se kao najbolji izbor. Osim toga, svidela se i porodici. Njegov otac Filip poslao mu je ‘preteće pismo’ u kom je sinu poručio da nema izbora. Čarls je zaprosio Dajanu u februaru, a venčali su se krajem jula 1981. godine

„Dajana je bila premlada za njega – napisala je Sali i rekla kako je princeza htela da otkaže venčanje, ali nije imala hrabrosti.

Nedavno su na aukciji prodata pisma koja je Dajana slala svom prijatelju, a u njima je pisala kako im je seksualni život bio grozan.

„Jedva sam čekala da zaspi kako bih imala mira“, stoji u pismu, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

KamilaPrinc Čarlsprinceza Dajanasvadba
Komentari (0)
Dodaj komentar