Ova mozgalica sa šibicama može se rešiti za manje od 40 sekundi: Hoćete li uspeti?

U svetu IQ testova i zagonetki, veliki broj ljudi privlače intelektualni izazovi.

Zagonetke i mozgalice omogućavaju pojedincima da se zabave i unaprede svoje logičke veštine. Danas su ovi izazovi postali veoma popularni na društvenim mrežama i lako se mogu podeliti među prijateljima. Ovde imamo veoma interesantnu zagonetku za rešavanje.

Današnja zagonetka je jednačina 77-77=77. Izgleda kao jednostavna jednačina, ali nije, zato što je pogrešna. Dakle, vaša misija je da rešite ovu grešku za manje od 40 sekundi.

Ovaj izazov je prilično težak i zahteva logičko razmišljanje da biste ga ispravno rešili. Zato se pripremite za ovaj izazov i testirajte svoje logičke veštine! Da li ćete uspeti da pronađete rešenje za manje od 40 sekundi?

Ovo je jednačina koja se može rešiti samo ako razmišljate van okvira i pomerite samo 2 šibice, prenosi Radiotops.fr.

Ako želite da prihvatite ovaj izazov, morate biti spremni da zatražite pomoć i da se uverite da se koriste prave tehnike. Ne zaboravite, morate pronaći rešenje tako što ćete pomeriti samo 2 šibice!

Da biste uspeli u slagalici, morate da radite na svom umu i kreativnosti. Morate dobro da posmatrate situaciju i koncentrišete se da pronađete rešenje.

Ovo uključuje odvajanje vremena za proveru i razmišljanje, jer je svaki izazov drugačiji. Ako ako ste motivisani i isprobate nekoliko različitih metoda, možete pronaći najbolje rešenje.

Možda će vam biti potrebno duže vreme, ali to je odličan način da razvijete svoje rasuđivanje i logiku. Pokušajte da dovršite izazov i vidite šta možete da postignete!

Ako ste pronašli rezultat za manje od 40 sekundi, možete biti ponosni na sebe jer je to izazov koji može da reši mali broj ljudi.

Odgovor je 77 – 7 + 1 = 71 .

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mozgalicazadatak
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    77-77=0 Pomerio sam samo jednu šibicu

  • Anonimni

    77=77-0

    • Anonimni

      77+1-1=77

  • ffgg

    77-77<77

  • Milan

    77-1+1=77

  • Anonimni

    79-77=2

  • Anonimni

    77+17>77 pomerila sam dve sibice