Ovaj mladi kuvar zaludeo je žene širom sveta

Sedrik Lorencen je kuvar koji je postao poznat po svojim snimcima kuvanja i hrane, a zbog svog izgleda naročito je zadivio žene.

Na TikToku je poznat po stvaranju videosnimaka hrane s posebnim fokusom na deserte. Zaradio je više od 2,2 miliona pratilaca na svom profilu.

Pokrenuo je svoj nalog 2020. godine, a njegov prvi TikTok recept bile su pufnaste krofne sa čokoladnim ganacheom od meda i kremom od vanilije.

@cedriklorenzen

When I come, I’m thinking about you. #dessertdate #naughtyraspberry #thedessertsoftiktok #bakedonthate #rasperries Description Raspberry tart with tonka white chocolate custard, served with raspberry gel, raspberry compote, and balsamic ice cream. Visuals 8/10 Taste 9/10 Nay or yea?! 🧐

♬ Candyman (Ultimix Mixshow) – Christina Aguilera

U februaru 2022. godine diplomirao je ugostiteljski menadžment. Njegovi deserti su uključivali kolače s limunom i pavlova tortice. Na njegovom meniju su i mesna jela i torteline s tartufima od gljiva. Zbog čišćenja nakon kuhanja stekao je reputaciju kod pripadnica lepšeg pola. Osim kuvanja i krajnjeg rezultata kuvanja, on na svojim snimcima prikazuje kako pere suđe i čisti kuhinju.

Iako je na njegovom profilu akcenat na kulinarskim veštinama, suština popularnosti leži u njegovim postupcima nakon što servira jelo. Ovaj zgodni kuvar često karikira, ali i pokazuje svoje izvajano telo i mišiće otkopčavajući košulje i skidajući maijce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgledkuvarrecepti
Komentari (0)
Dodaj komentar