Ovako je dvogodišnjakinja „naterala“ prodavačicu da zaćuti

Koliko su deca divna mala stvorenja pokazuje i priča majke Brandi Bener iz Južne Karoline koja je javno podelila kako je njena dvogodišnja kćerka začepila usta rasističkoj prodavačici.

Naime, majka je svoju devojčicu odlučila da nagradi što već mesec dana ne nosi pelenu pa je odvela u prodavnicu da izabere igračku koju želi. Malena Sofija izabrala je lutku, a kada je sa majkom došla na kasu, usledio je šok. Ne za devojčicu jer ona nije znala o čemu se radi, već za majku koja je itekako dobro znala na šta prodavačica cilja.

Nick and I told Sophia that after 1 whole month of going poop on the potty, she could pick out a special prize at…

Gepostet von Brandi Leilani am Freitag, 31. März 2017

Sofija je izabrala lutku crne boje kože na šta je prodavačica prvo pitala da li je to možda rođendanski poklon za neku devojčicu. Majka Brandi joj je objasnila kako nije već da je to nagrada.

Prodavačica je tada devojčici rekla nešto što je razljutilo majku.

– Dušo, jesi li sigurna da je to lutka koju želiš – pitala je prodavačica.

– Da, molim vas – odgovorila je dvogodišnjakinja.

– Ali ona ne izgleda kao ti. Mi imamo puno drugih lutaka koje više liče na tebe – bila je uporna prodavačica, ali devojčica se snašla pre nego što je majka išta rekla.

– Izgleda kao ja. Ona je doktorka, a i ja sam. Ja sam lepa djevojčica i ona je isto. Vidite njenu lepu kosu? I njen stetoskop? – kazala je dvogodišnjakinja.

– Srećom, prodavačica je odustala i samo je rekla ‘O, to je lepo’, a ovo iskustvo mi je samo pokazalo da nismo rođeni sa pretpostavkom da je boja kože važna – napisala je na Fejsbuku majka, koja je podelila svoje iskustvo i zbog toga zaradila preko 570 hiljada lajkova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojčicaprodavačica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • milan

    Da teto ona je otorinolaringolog i ja sam .Da teto ona je zavrsila na Kembridzu ja na Oxfordu.Da teto ona ima koleginica i mene boja koze ne interesuje.Ovo sve je rekla dvogodisnja devojcica.