Ovako se obukla za posao pa poludela kada je dobila otkaz (foto)

Kejt Hana (22) šokirala se kada je dobila otkaz u jednom pabu u engleskom gradu Beverliju, a razlog otkaza je, tvrdi, uznemirujući.

So I've just got home after being sacked from my job, for refusing to wear a bra. Yesterday an inappropriate sexual…

Gepostet von Kate Hannah am Samstag, 24. Juni 2017

Ona se na poslu pojavila u običnoj sivoj majici, ali ispod nje nije imala grudnjak, što je smetalo njenoj šefici. Nakon što je dobila otkaz, objavila je ljutiti status na Fejsbuku, koji se brzo proširio internetom.

– Upravo sam dobila otkaz jer sam odbila da nosim grudnjak. Osećala sam se neprijatno i šokirano kada se to dogodilo. Rekla mi je da mi nije dopušteno da radim ako ne nosim grudnjak, a to mi je rečeno pred drugih troje radnika i gostiju. Bila sam postiđena i seksualno zlostavljana, a kada sam joj rekla kako se osećam, rekla mi je da sam glupa i smešna – napisala je 22-godišnja konobarica.

– Zgrožena sam manjkom poštovanja prema ženi da nosi ono u čemu se oseća udobno – napisala je ona i dodala kako niko tako ne bi trebalo da se oseća.

Portparol paba “Bird and Beer“ kazao je kako niko od njihovih zaposlenih nije otpušten zbog nenošenja grudnjaka i da oni štite svoje radnike od seksualnog zlostavljanja. Ipak, Kejt tvrdi suprotno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

konobaricaotkaz
Komentari (0)
Dodaj komentar