Ovako su Britanci ismejali Hrvate: Znaju li oni uopšte da parkiraju unutar linije? (video)

Dejli Mejl objavio je snimak koji navodno prikazuje jedno parkiralište u Hrvatskoj gde se ljudi parkiraju a da „nikoga nije briga za liniju“.

Snimatelj, engleskog govornog područja, očaran je time kako su svi automobili na parkiralištu nakrivljeni i ruga se kako na to niko uopšte ne pazi.

„Primetili smo ovde da Hrvati ne znaju baš da parkiraju. Gledajte ovo! Svi auti su iskrivljeni, ulaze iskrivljeno. Tako to rade u Hrvatskoj. Da vidimo koliko bodova će zaraditi ovaj vozač…“, govori narator ismejavajući vozače koji parkiraju.

Snimak je izazvao različite reakcije. I dok mnogi upoređuju hrvatsko parkiranje sa parkiranjem u svojim zemljama, neki navode i kako iz vazduha ovako verovatno izgleda većina parkirališta, javili su se i brojni Hrvati svojim reakcijama. Neki su tako nastavili sa ruganjem dok su drugi raznim argumentima spremno stali u odbranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autoparkiranje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Proslav ćirilično

    Pa na šta bi ličio parking da su sva vozila “ pod konac“. Starno oi englezi preteruju i mešaju se u suverenitet jedne države!

  • S2

    Ovo je dečija igra, naspram onog što bi mogli snimiti po Srbiji. Tu ima asova koji JEDNIM automobilom zauzmu i TRI parking mesta, čak i ona za invalide. Ja bahatost ne bih tako olako nazivao „ležernost“. To su dve potpuno različite stvari.

  • Louis Krstic

    Ako ne smeta Hrvatima, zašto ikoga bole briga za njihovo parkiranje? I ležerniji način življenja ima svoje prednosti.