Ove priče o seksu zvuče neverovatno ali zaista su se dogodile

Priče o slavnim osobama i njihovom seksualnom životu uvek su zanimljive. Ovo su samo neke od pikanterija o slavnim i istorijskim ličnostima. I dalje se teoretiše da li se radi o urbanim mitovima ili nečem što se stvarno dogodilo.

Dr. Karl van Kosel

Radi se o slavnom bakteriologu koji je još poznatiji po svom neobičnom odnosu sa kubanskom lepoticom Marijom Elenom Milagro de Hojos koja ga je toliko opčinila da je nakon smrti smestio u nadzemni mauzolej i svake večeri je posećivao. U jednom trenutku odvukao je u svoj dom, „pokrpio“ uz pomoć voska i svile, a smrad zakamuflirao parfemom.

Ervin Šrodinger

Slavni nobelovac i fizičar Ervin Šrodinger nije poznat samo zbog svog intelekta već i zbog brojnih afera. U isto vreme živeo je sa suprugom i ljubavnicom. Njegov životni stil zasmetao je ljudima sa Prinstona i Oksforda koji su odlučili da on ipak nije najbolji izbor. Na kraju je završio u Dablinu.

O svojim ljubavnicama je jednom prilikom rekao: „Jadnice. Pružile su mi životnu sreću na svoju nesreću. Takav je život“.

Vilt Čamberlejn

Iako je poznati košarkaš verovatno preterivao kada je izjavio da je spavao sa preko 20 hiljada žena, tačno je da je bio sa puno žena. Štaviše, oni koji su ga poznavali tvrdili su da možda čak i nije toliko preterao. Često je organizovao grupnjake, a tokom putovanja koja su trajala desetak dana, znao je da odvede u krevet čak 23 žene.

Fidel Kastro

Bivši saradnik tvrdi da je Fidel spavao sa preko 35 hiljada žena. Više od 40 godina naručivao bi najmanje dve žene dnevno, jednu za ručak, drugu za večeru, a ponekad su mu dostavljale i za doručak.

Čak Negron

Čak Negron je bio pevač grupe Three Dog Night. On je bukvalno bio seksualni zavisnik da mu je penis otekao zbog čega mu je lekar sugerisao da se na neko vreme okani seksa. Negron nije mogao samo tako da odustane od seksa pa je odlučio da zanemari upozorenja svog lekara.

U svojoj autobiografiji otkrio je da je zbog te odluke zažalio. Naime, njegov penis u jednom trenutku jednostavno je „eksplodirao“ i Negron je morao na ušivanje. Mnogi smatraju da se radi o urbanom mitu, ali Negron tvrdi da je priča istinita.

Neron

Neron je odlučio da kastrira mladića Sporusa koga je oblačio u žensku odeću i u jednom trenutku odlučio i da ga oženi. Sporus ga je navodno jako podsećao na njegovu pokojnu suprugu Sabinu pa je mladića nakon venčanja tako i zvao.

Edvard Smit

Smit nije poznata ličnost, ali relativno je poznat u određenim krugovima. Možda nije slavni automehaničar, ali svet ga je upoznao zahvaljujući njegovoj neverovatnoj ljubavi prema autima kojih je u svom životu imao preko hiljadu.

Da razjasnimo, nije vodio ljubav u autu već je spavao sa kolima. On je, naime, mekafil iz Vašingtona i trenutno je u „vezi“ sa Bubom koju od milja zove Vanila.

Papa Benedikt IX.

Benedikt je papa postao još kao tinejdžer, nakon što mu je otac mitom osigurao taj položaj, a kao i svaki drugi tinejdžer, i on je razmišljao samo o jednoj stvari – seksu. Za razliku od ostalih vršnjaka, imao je bogatstvo, moć i autoritet i sve je to odlučio da iskoristi za zabavu. Ukratko, u Vatikanu je organizovao orgije i postao toliko omražen da je isteran iz Rima. Nakon što se vratio, njegov kum ga je zamolio da se povuče sa ovog položaja.

I dan danas smatra se jednim od najsramotnijih papa u istoriji, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavne price
Komentari (0)
Dodaj komentar