Ovo morate videti: Voditelj prognoze izveštavao uživo, a onda mu je u kadar uleteo on

Meteorolog vesti Global njuza Entoni Farnel bio je usred detaljne prognoze kad je u kadar ušetao njegov ljubimac Storm, slatki pripadnik popularne rase Golden Doodle, nastale ukrštanjem pudlice i zlatnog retrivera.

Iako su se vesti prenosile uživo, ni voditelj ni pas nisu reagovali, pa je Farnel nastavio da entuzijastično govori Australijancima kakvo ih vreme očekuje, dok je Storm živahno šetao po studiju, pa stao ispred vlasnika iščekujući poslasticu.

– I Storm je tu! – rekao je u jednom trenutku meteorolog pa ležernim tonom dodao: „U redu, on samo očekuje poslasticu…“, nakon čega je nastavio o smeru vetra i verovatnoći padavina u glavnom gradu Ontarija.

Portal Global njuza na društvenim je mrežama podelio video s ovom nesvakidašnjom prognozom, a iz redakcije su objasnili i da Stormu to nije bilo prvo gostovanje na vestima kao i da je simpatični pas već nekoliko puta gostovao u programu uživo.

Vlasnik i pas, objasnio je Farnel za Indy100, često se zajedno pojavljuju na raznim događajima, posebno humanitarnim, a redovno posećuju i osnovne škole gde kod dece nastoje da pobude zanimanje za meteorologiju; Zemljinu atmosferu i njene stalne promene…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pasprogram uživotelevizija
Komentari (0)
Dodaj komentar