Ovo treba patentirati: Srbin osmislio najneverovatniju metodu za zalivanje bašte (video)

Vrelina i velika suša iziskuju mnogo posla u bašti kako bi se sprečilo da vaše biljke propadnu zbog nedostatka vode. Kako ne bi stajao i držao crevo dok zaliva svoju baštu, jedan dovitljiv Srbin smislio je neobičan način za automatizovanje zalivanje, ali bez prskalica.

Naime, on je na vrh malo stonog ventilatora prikačio crevo i uključio ga, tako da se sa okretanjem ventilatora kretala i voda i polivala (skoro ) sve delove njegove bašte.

Ima nekih malih nedostataka, ali u komentarima videa ovoj inovaciji se tepa da je „posle naizmenične struje, najbolji izum koji je smislio jedan Balkanac“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

baštazalivanje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nije se. Setio da ode u prodavnicu I kupi za 250 dinara pravu okretajucu plasticnu prskalicu, u nju utakne to isto crevo I ispoliva bastu kako valja. Drugo, trosi minimum 40 vati struje preko ventilatora sto ce itekako valjati za stabilnost energetike zemlje tokom zime.

    • Bocan

      Vidi se da mu mozak radi ali nedovoljno. Ovako naj lakše može da pogine ili ubije nekog. Da se na neki način ova skalamerija prevrne, a tu je napon 220v.ko god bude poprska može i da rikne.

  • Zglobni Skoč

    Tako je to kad neki ljakse izmišlja toplu vodu, a ona se već nalazi u bojleru…