Ovu devojku svi Britanci žele da prebiju, evo šta je radila u taksiju! (video)

Na JuTjub kanalu pojavio se video koji je kod gledalaca izmamio gađenje, bes, ogorčenost ali i lavinu negativnih komentara koje se odnose na jednu devojku koja se vozila taksijem.

Ona je na Snepčetu „ponosno“ okačila video snimak na kojem se jasno vidi kako se više od 15 minuta iživljava nad jednim taksistom koji je uspeo da tokom najgore vožnje u svom životu ostane pribran, što verovatno niko drugi ne bi uradio.

Šta se dogodilo?

Taksista je krenuo drugim putem do željene destinacije, usput se malo i izgubio, što je ova devojka ispratila salvom psovki i vređanja a u na kraju je čoveku pretila i batinama.

„Ideš pogrešnim putem! Ne znaš šta radiš! Ti si j….. taksista, pokupio si me i sad hoćeš da izađem jer j…… ne znaš gde ideš! Ja ću upaliti GPS, zar je tako teško upaliti j….. GPS!? Trebala sam da budem na svojoj destinaciji pre 30 minuta! Kunem se Bogom ako se ponovo izgubiš imaćeš problema! Bolje ti je da znaš gde ideš!“.

https://www.youtube.com/watch?v=aq83an8eXtg

Taksista je kulturno rekao ovoj nevaspitanoj devojci kako je on samo čovek i kako svako ume da pogreši, što je nju još više razbesnelo.

„Idi u Mek Donalds pa radi tamo ako ne znaš ovaj posao“, odbrusila mu je.

Operater je, kada ju je taksista dovezao do lokacije rekao kako klijent ne mora da plati vožnju jer nije išao pravim putem. Taksista je zbog svega tražio da ona plati, što je za ovu devojku bio samo signal da ga „dokrajči“:

„On je upravo rekao da ne moram da platim! Treba li neko da izađe iz ove kuće i da te prebije? Odlazi odavde, miči mi se s očiju!“, rekla je ona pre izlaska iz auta.

Gledaoci snimka su je sočno isprozivali a ona je na sve, na kraju snimka napisala:

„Imam skoro 92.000 pregleda na Snepčetu što me čini još poznatijom“.

Niko još ne zna o kojoj se devojci radi, pošto nije želela da otkrije identitet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

taksivredjanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zoran Matorac

    Šta sve ljudi rade samo da bi postali poznati.