Paketići u đubretu

Evo jedne istinite priče iz Amerike o tome kako su novogodišnji pokloni greškom završili u đubretu.

Sve se desilo u američkoj državi Juta, gde su novogodišnji pokloni jedne petogodišnje devojčice spaseni u poslednji čas sa gradske deponije. Naime, trebalo je da pokloni spakovani u crnu kesu za đubre budu poslati devojčici iz Jute u Judžin. Međutim, greškom su dati đubretarima. Tek nakon što je kamion sa đubretom otišao, Džudi Li je otkrila da nedostaje plastični džak. Odmah je shvatila šta se dogodilo i tako je započela trka. U nadi da će spasti devojčicine paketiće pozvala je u pomoć i lokalnu policiju. Vozač kamiona koji je pokupio smeće gospođe Li ipak nije sabio svoj tovar pošto je kamion bio samo delimično pun. Ona je stigla da zaustavi kamion i objasnila šta se dogodilo. Đubretari su zaustavili sabijanje đubreta u kamionu, ušli unutra i pronašli poklone. To je bilo divno!

Đubretari često dobijaju ovakve pozive građana u vezi sa stvarima koje su izgubili u đubretu, ali ovo je svakako neobična priča, posebno zato što su pokloni nađeni netaknuti. Pravo čudo! Devojčica je ipak imala poklone ispod svoje novogodišnje jelke.

Godinama gospođa Li i njena porodica pomažu nekom detetu svake Nove godine. Međutim, pošto je povredila vrat, koleno i ruku pre nekoliko meseci, gospođa Li je bila mesecima na bolovanju i morala je da napusti svoj posao medicinske sestre. Još uvek u bolovima i bez mnogo novca, odlučila je da ove godine preskoči porodičnu tradiciju. Ipak, došla je do 300 dolara i kupila poklone za devojčicu čiji je otac posle pretrpljenog infarkta prebačen u bolnicu u kojoj je ona radila. Devojčicina majka je umrla pre dve godine. Da bi joj ulepšala praznike, gospođa Li joj je kupila haljinu, pantalone, bluze, džempere i ono što je devojčica najviše želela, a to je Barbika.

Zaista neobična priča, sa srećnim završetkom. Ipak, pazite šta bacate u kantu za đubre, jer možda nećete biti toliko srećne ruke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar