Pamela Anderson – jede picu i tuče novinare

Virtuelni ljubimci – „ludilo“ koje je započelo u Japanu, a zatim zahvatilo i ostatak sveta. Novi oblik zabave, ali i sociološki fenomen, je startovao sa virtuelnim piletom, da bi mu se, uskoro, pridružili i Miki Maus, razna čudovišta, dinosaurusi. O svima njima treba brinuti, hraniti ih i igrati se s njima. Ako se ne vodi dovoljno računa, ljubimac „umire“.

Kompanija Eruptor se specijalizovala za kreiranje virtuelnih ljubimaca koji se „čuvaju“ na handheld uređajima koji rade pod operativnim sistemom Palm. Do sada su to bile ribice, mačke i psi, a od skora vlasnici pomenutih uređaja mogu da čuvaju i – Pamelu Anderson. Zadatak je sledeći: kada ogladni nahraniti je picom, a kada su novinari previše nasrtljivi, pustiti Pamelu da ih sredi karate-udarcima. S vremena na vreme joj morate i poklanjati čokoladne bombone i cveće, inače će virtuelna Pamela postati jako nezadovoljna. Ako radite sve kako treba, ona će napredovati u svojoj karijeri i biće uspešna. Ako niste dovoljno brižni, završiće u krevetu, bolesna i omražena od svih.

Nova igra nosi naziv PortaPam, i još jedna je iz izuzetno uspešnog Porta-serijala. Sve je započelo sa parodijama na temu japanskih virtuelnih ljubimaca, da bi se nedavno pojavili i naslovi poput PortaPimp i PortaHo u kojima se makroi i „kraljice noći“ međusobno tuku zbog novca. Sve ove programe je moguće dobiti uz malu nadoknadu, a čitav serijal je dostigao cifru od 250.000 download-ovanih igrica. Što se tiče virtuelne Pamele, ona se može nabaviti po ceni od 5 dolara, a prodaja se odvija sasvim legalno i uz pristanak gosp. Anderson. „Pristanak“ znači da i ona sama dobija procenat od prodaje i da joj se jako sviđa ideja da se što više ljudi brine o njoj, poklanja joj cveće i čokoladne bombone.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar