Pametan ili lep?

Kada se suoči s činjenicom da mora da izabere između zgodnog i pametnog muškarca, većina žena će odabrati onoga koji je pametan i obrazovan.
Žene koje su upitane da naprave izbor između obrazovanja i dobrog dečka odgovorile su sledeće: čak 91 procenat ispitanica u istraživanju nemačkog časopisa „Brigita“ odabrao je baš obrazovanog i inteligentnog muškarca. Kada se potom postavilo pitanje o tome da li žele da imaju muškarca koji pomaže u kućnim poslovima ili muškarca koji je dobar u krevetu, čak 61 procenat ispitanica odlučio se za muškarca koji ima kvalitete dobrog pomoćnika u obavljanju kućnih poslova, dajući im prednost nad seksualnim.
Suprotno verovanju većine muškaraca, većina pripadnica lepšeg pola smatra poslovnu karijeru svog muža veoma važnom i spremna je da ga podrži u tome. Tri četvrtine, tačnije, 76 procenata žena tvrdi da više voli partnera koji može otvoreno da govori o svojim osećanjima. Oko 88 procenata žena smatra da je veoma važno da muškarac posvećuje pažnju svom izgledu, a samo 12 procenata ispitanica izjavljuje kako to i nije toliko bitno.
Ovo ispitivanje u časopisu „Brigita“ bilo je reprezentativno istraživanje u kojem je učestvovalo 1.100 žena starijih od 40 godina, najrazličitijeg obrazovanja i zanimanja.
A žene su danas istih ili sličnih shvatanja ma gde na kugli zemaljskoj živele, zato, dobro proučite ove procente. Što ih se više budete pridržavali, imaćete više uspeha u osvajanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar