Pijani kauboj

Čoveku koji je jahao konja naplaćena je kazna zbog prekršaja koji je počinio. U pitanju je bila vožnja, to jest jahanje, u pijanom stanju!
To se dogodilo u gradu Arvada, u državi Kolorado, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Čovek s kaubojskim šeširem na glavi, koji je jahao konja kroz predgrađe grada Denvera, kažnjen je zbog jahanja životinje pod uticajem alkohola. Da, i to postoji na svetu, ako ne kod nas!
Predstavnici policije kažu da je Brajan Dron morao da plati prekršajnu kaznu u iznosu od 25 dolara, i to na parkingu u blizini tržnog centra. Brajan Dron je potom izjavio za lokalnu TV stanicu da je on izašao u jednu "zabavnu" šetnju po Arvadi sa svojim konjem po imenu Kriket.
Policijski narednik Džef Monzinjo kaže da je ovakva vrsta prekršajne kazne bila prva koju je on video u svojoj karijeri dugoj 15 godina. Ali, verovatno nije i poslednja, kako je krenulo.
Predstavnici policije su ispričali da su imali malo poteškoća kada je trebalo da odluče šta će da urade s konjem nakon što naplate kaznu za "vožnju" u pijanom stanju. Lako bi bilo da je u pitanju automobil, jer njega bi mogao da odnese "pauk", što je tipičan slučaj za vožnju pod dejstvom alkohola. Ali, ovde to nije bio slučaj.
Konačno je vlasnik jedne štale ponudio Brajanu Dronu i njegovom konju da ih poveze kući. Tako se sve dobro završilo.
Predstavnici medija navode da je telefonski broj Brajana Drona u gradu Arvada bio isključen, pa zato pretpostavljaju da nije hteo ništa da izjavi za štampu povodom ovog neobičnog slučaja.
Ukoliko odlučite da krenete u šetnju na konju, nemojte piti ništa od alkoholnih pića, jer nikad se ne zna za koji prekršaj ćete morati da odgovarate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kaubojpijanstvozabavazanimljivosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Slađana Lugarič

    Pravilno je da je platio kaznu. Ne znam zašto bi to bilo čudno i zašto je rangirano pod zanimljivosti. Jahanje u pijanom stanju može da proizvede slabe
    posledice jednako kao i svaka druga vožnja u pijanom stanju.