Plakaćete od smeha: Traumatično iskustvo kupca džinovske loptu za plažu (foto)

Postoje male lopte na naduvavanje koje su jedna od glavnih zanimacija na plaži svakog prosečnog turiste, a onda ima i onih gigantskih koje mogu da vam, bukvalno, unište odmor, ali i život.

Velika je naša sreća što nemamo more inače bi nas ovakve lopte skupo koštale, o čemu svedoči i traumatično iskustvo jednog muškarca koje se proširilo internetom i zbog kog su mnogi plakali od smeha.

Čovek je na Amazonu za 96 dolara kupio loptu na naduvavanje od 3.5 metra u prečniku i otišao na plažu da sa prijateljima isproba novu igračku. Ovo je njegova priča:

„Loptu smo poneli na plažu i posle skoro dva sata, koliko nam je trebalo da je naduvao, gurali smo unaokolo skoro 10 zabavom ispunjenih minuta. Onda je vetar podigao i bacao po plaži brzinom od oko 75 km/h. Uništila je sve što joj se našlo na putu. Deca su vrištala od užasa i ogromnog čudovišta na naduvavanje koje je rušilo njihove zamkove od peska. Odrasli muškarci oboreni su pokušavajući da spasu svoje porodice. Što smo je brže jurili, brže se kotrljala. Kao da nam se rugala. Na kraju smo morali da prestanemo da je jurimo jer bi nas ovaj put povreda i uništenja koštao pravo bogatstvo zbog tužbi. Priča se da je i dalje možete videti kako napada bezbrižne porodice na prevlaci na Floridi. Mi smo je izgubili u Južnoj Karolini, tako da to dosta govori o njenoj izdržljivosti.“

Iako je izazvala haos i uništenje, lopta je od ovog kupca dobila dve zvezdice, valjda zbog toga to je neuništiva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

amazonkupacloptaocena
Komentari (0)
Dodaj komentar