Pljačkaš sa stilom

Jedan čovek opljačkao je nekoliko njujorških banaka služeći se pri tom cvećem!
Predstavnici policije prikazali su snimak sa sigurnosne kamere. On prikazuje čoveka koji je opljačkao najmanje dve banke na Menhetnu – i to tako što je prišao službenicima banke naoružan cvećem umesto nečim uobičajenim, na primer, pištoljem.
Ovaj buket-bandit nedavno je opljačkao još jednu banku. Ovog puta u pitanju je bila banka u Čelsiju. Čovek obrijane glave, zakamufliran u buket šarenog cveća obmotanog ružičastim papirom izvadio je ceduljicu na kojoj je pisao zahtev da mu se preda novac, kažu predstavnici policije.
Pljačkaš je potom rekao službeniku banke: "Dajte mi sve novčanice od po stotinu i pedeset dolara. Nemojte izigravati heroja." Službenik banke je predao traženi novac i pljačkaš je pobegao — a za sobom je ostavio cveće.
U prethodnom incidentu, koji se dogodio 8. jula ove godine, pljačkaš je nosio cveće u saksiji kad je ušetao u banku koja se takođe nalazila u Čelsiju. I tada je ostavio poruku u kojoj je tražio od službenika banke da mu preda novac.
Tog puta pljačkaš je rekao službeniku banke da mu ne daje obeležene novčanice, a potom se i sam poslužio gotovinom s pulta. Kada je uzeo novac, pljačkaš je otišao, a sa sobom je poneo i saksiju s cvećem.
Osumnjičeni pljačkaš je i dalje na slobodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bankabuketcvećenovacnovcanicepapirpljackapljackaspolicijasaksijašarenoslobodaslužbenik
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • O. L

    Pa jeste.

  • Srđan S

    To je normalno da se banke pljačkaju 😉