Pobednica među bundevama

Ova pomalo neverovatna priča dolazi nam iz Kalifornije, iz Sjedinjenih Američkih Država. S obzirom na to da smo u oktobru i da je jesen već stigla, reč je o bundevama!
Ogromna bundeva Teda Stara zaista je počela da dobija na težini u avgustu, i to na velikoj težini.
Ova bundeva dobijala je oko 14 kilograma dnevno i tako sve do dana kada je pobedila na Svetskom šampionatu teških bundeva, koji je nedavno održan u kalifornijskom gradiću Half Mun Bej.
Ogromna bundeva ponosnog uzgajivača Teda Stara bila je teška rekordna 693 kilograma. Međutim, Ted Star definitivno ima iskustva u gajenju bundeva. On je pobedio i na prošlogodišnjem takmičenju, jer je i tada njegova bundeva bila najteža. Prošle godine Tedova bundeva bila je samo nekoliko kilograma lakša od ovogodišnje, mada je, bez obzira na to, i tada postavila novi rekord.
Ted Star je rodom iz grada Plesent Hil, iz američke države Oregon. Zato je ove godine morao da kupi prikolicu kako bi svoju bundevu dovezao na takmičenje. Procenjuje se da njegova ovogodišnja bundeva ima u prečniku oko 4,5 metara. Zamislite kako ova bundeva izgleda!
Pobednik i apsolutni rekorder ovog takmičenja odlučio je da oda tajnu svog zanata. Zapravo, cela tajna u gajenju velikih bundeva je u dobrom zemljištu. Na kraju je dodao i ovo: "Mi svojim bundevama zaista ugađamo." Ako je suditi po izgledu ove bundeve, izgleda da je stvarno tako!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bundevazabavazanimljivosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ana Milivojević

    Mislim da je ovo nešto neverovatno.