Pogledaj iza leđa

Pljačkašica banke nije videla da policajac stoji tačno iza nje!
Zvanični predstavnici grada Kolumbus, iz američke države Ohajo, izjavili su da je jedna žena pokušala da opljačka banku. Jedno od pomoćnih sredstava u tom poduhvatu bila je poruka napisana na parčetu papira. Međutim, kada je videla da iza nje u redu stoji ni manje ni više nego policajac u uniformi, ona je brže-bolje pokušala da pojede to parče papira.
Hari Trombitas, specijalni agent FBI-ja, kaže da je ova žena, koja je nosila naočare za sunce, predala papir s porukom službeniku ispostave Kolumbus banke.
Trombitas je u svojoj izjavi za štampu ispričao da policajac koji tada nije bio na dužnosti nije bio svestan šta se zapravo dešava, ali kada ga je žena pljačkaš primetila, ona je zgrabila parče papira koje je predala službeniku banke i pobegla. Hari Trombitas je dodao da je ona pokušala da proguta parče papira dok je bežala, a onda ga je ispljunula na trotoar.
Policajac je shvatio šta se dešava, pojurio je za njom i uhapsio Luis Harvi, četrdeset godina staru ženu iz grada Kolumbusa.
Luis Harvi je ostala u pritvoru nakon što je sudija odredio kauciju u iznosu od 250.000 dolara. Sudski zapisi ne navode da li je Harvijeva angažovala advokata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bankaizjavakaucijakaznapapirpljackapojestipolicijapritvorprogutatiredslužbenikštampauniforma
Komentari (0)
Dodaj komentar