Pogledajte sliku i izaberite životinju: Test ličnosti otkriva koliko ste verni u vezi, prevara je nekima u krvi

Otkrijte koliko ste spremni da u vezi budete veran i odan partner

Mali broj ljudi ulazi u novu romantičnu vezu sa očekivanjem da će na kraju prevariti partnera ili biti prevaren, ali se to, ipak, dešava.

Koliko ste zaista skloni varanju u emotivnim odnosima proverite na jednostavnom testu u kome imate priliku da saznate nešto više i o svom odnosu prema ljubavi.

Pogledajte sliku i izaberite životinju, a onda u nastavku pročitajte objašnjenje.

Vuk

Ako ste prvo ugledali vuka, spadate u one osobe koje uvek rade ono što požele kada su u pitanju emotivni odnosi. Vi ste osoba trenutka, ne propuštate priliku da se upustite u prevaru, ali stalno imate na umu da je ona osoba s kojom ste u dugoj vezi za vas broj jedan.

Smatrate da sve dok vaš stalni partner to ne sazna, prevara nije opasna stvar.

Međutim, razmislite koliko je to korektno prema onom koga varate i budite spremni na to da jednog dana istina, ipak, izađe na videlo.

A u toj situaciji rizikujete da ćete ostati usamljeni poput vuka.

Leptir

Ukoliko vam je leptir prvi zapao za oko vi ste osoba čiji pogled, um i srce imaju tendenciju da lutaju. Niste se nikada namerno upustili u prevaru partnera, ali to s drudge strane i nije stvar koja vam se dogodila samo jednom.

Sledite svoje srce, ali pokušajte da budete i fer u emotivnim vezama. Sledeći put kada vam srce krene na drugu stranu, prekinete vezu u kojoj ste pre nego što započnete novu.

Slon

Ako ste prvo videli slona kada ste pogledali sliku, vi ste osoba koja je verna svom partneru bez obzira na sve. Ovo je kvalitet vredan divljenja, svakako, ali to ne znači da uvek možete očekivati da i druga strana uđe u vezu sa istom idejom o vernosti.

Vernost i odanost koju vi imate dopušta vam da isto zahtevate od partnera, a ako on nije spreman na tako nešto trebalo bi da shvatite da vas ne zaslužuje.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

osobinetest ličnostivernostvezazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar