Pogrešna kuća

Koristeći bagere, dvojica radnika su iskopala travu, gornji sloj tla i deset stabala palmi iz jednog autralijskog dvorišta pre nego što su shvatili da se nalaze na pogrešnoj adresi. A potom su jednostavno pobegli! Ovo je izjavio vlasnik kuće ispred koje su ovi radnici kopali.
Piter Kolard, star 56 godina, kaže da su radnici počinili štetu u iznosu od 20.000 australijskih dolara (18.000 američkih dolara). Šteta je načinjena u dvorištu ispred kuće sa šest spavaćih soba koju je vlasnik pokušao da proda, a koja se nalazi u Brizbejnu, gradu na istoku Australije. Osiguranje je reklo vlasniku kuće da takva vrsta štete nije pokrivena osiguranjem.
Kolardov agent za prodaju nekretnina video je dvojicu radnika za vreme svog dolaska, a oni su mu rekli da imaju instrukcije da raščiste dvorište od drveća. Agent je potom pozvao Pitera Kolarda da mu to potvrdi.
"Požurio sam kući i nisam mogao da poverujem ono što sam video", izjavio je Piter Kolard. "Dvojica radnika su jednostavno pobegla. Sve drveće ostavili su na mestu gde su ga isekli", dodao je Kolard.
Piter Kolard, koji je tražio 665.000 australijskih dolara za kuću, pretpostavlja da su radnici dobili instrukcije da prekopaju dvorište radi izgradnje bazena.
Nakon što je Kolard došao i pitao ih šta rade, radnici su brzo natovarili svoj bager na kamion i pobegli bez objašnjenja, izjavila je Suzana Grantam, predstavnica za štampu policije iz Kvinslenda.
"Oni su jednostavno pokupili sve svoje stvari i pobegli", rekla je Suzana Grantam.
Kolard se obratio svim vlasnicima okolnih kuća koji su planirali da izvode radove. Zamolio ih je da kontaktiraju policiju kako bi pomogli u identifikaciji ovih radnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

australijabagerbazendrvećeidentifikacijakamionkopatikućapobećipolicijaprodajaradniciradovivlasnik
Komentari (0)
Dodaj komentar