Pogrešno parkiran

"Ukradeni" automobil pronađen je posle dve godine, i to parkiran u susedstvu! Verovali ili ne, ali i ovako nešto se dešava.
Ova vest nam dolazi iz Berlina, iz Nemačke.
Automobil marke "audi" koji je starija Nemica već otpisala kao ukradenog pre dve godine ponovo je ugledao svetlost dana – i to u garaži njenih prvih komšija. Kola su bila prekrivena debelim slojem prašine.
Predstavnici policije kažu da je 82-godišnjakinja iz grada Hildešajma na severu zemlje uzela svoj automobil s popravke pre dve godine. Automehaničari su joj dovezli automobil posle popravke i parkirali ga u njenu garažu.
Ključeve od svog automobila i svu propratnu dokumentaciju našla je u svom poštanskom sandučetu, ali kada je otišla do automobila, nigde nije mogla da ga pronađe. Zato je i prijavila policiji da joj je automobil ukraden.
Nedavno je sused ove žene otišao da očisti svoju garažu koju godinama nije koristio, kako bi je iznajmio. A tada je usledilo veliko iznenađenje i za njega. Pronašao je automobil ispod "jednog centimetra debelog sloja prašine i prljavštine".
Policiji nije trebalo puno vremena da prikupi informacije i shvati šta se zapravo dogodilo. Naime, automehaničari su jednostavno parkirali automobil u pogrešnoj garaži. Slučaj je rešen! Greške se svima dešavaju, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

greškaparkiranjezabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar