Poklonila dečku DNK test, doživeo ŠOK ŽIVOTA kad je saznao istinu

Oduvek je imao neki osećaj da nešto nije u redu, ali nikada nije dobio prave odgovore

Jedna devojka požalila se na poznatom forumu za odnose muškaraca i žena na situaciju u kojoj se nenamerno našla.

Ona je ni kriva ni dužna postala najomraženija osoba u kući porodice njenog dečka. Do te mere, da je sada svi mrze i ne žele da je više vide u životu.

Devojka je bila neko vreme u vezi s momkom koji se nekoliko puta žalio da nikako ne može da utvrdi svoje i poreklo dela familije. Neke stvari su mu jednostavno bile čudne.

Ona je rešila da mu ispuni želju i za rođendan mu je kupila DNK test, pošto se nadao da je plemićkog porekla.

Međutim, kada je on dobio rezultate, šokirao se. Toliko da je prvo mislio da se na testu potkrala ozbiljna greška, ali nije.

Pokazalo se da se njegov DNK poklapa s dvoje ljudi u kasnim tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetim, u toj meri da bi mogli da mu budu polu-braća.

“Javio im se, malo ‘kopao’ po internetu i ispalo je da su njihov otac i njegova majka išli zajedno na fakultet. Ono što je mog momka najviše brinulo je što je izgledao isto kao otac te dvojice muškaraca. Ja sam mu nenamerno kupovinom DNK testa otkrila da je njegova majka varala oca sa tim čovekom koji je tata tim momcima. Dakle, otkrio je da nema biološkog oca a to je nešto što mu je majka krila ceo život. Njegovi roditelji se sada, ovih dana razvode zbog mene”, napisala je devojka na forumu.

Konstatujući da je sad pola familije bukvalno mrzi, devojka se kaje zbog poklona. Ipak, forumaši se ne slažu. Štaviše, mnogi je brane.

“Nisi ti kriva, istina uvek ispliva na površinu”, “Kako je to tvoja krivica? Da, bolje je živeti u neznanju, ali majka je ta koja je lagala i godinama skrivala istinu”, bili su neki od komentara.

“Sama si to tražila. DNK testovi su lična, porodična stvar. Ti nisi u braku s njim da bi se upuštala u to”, napisao je jedan momak očito ne braneći potez autorke pisma na forumu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dnk testporodica
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Clanak za debile. Dokle cete ovakvim tekstovima da potcenjujete elementarnu inteligenciju svojih citalaca?

  • David

    Tata ili Mama „malo“ brljali to jest švrljali sa strane, i sad se čude

  • bambi

    Ne kaze se decku nego momku.

  • Sandra

    Mnogi više vole lijepu laž, nego istinu, koja im se ne sviđa. Ali… istina je istina. Uvijek sam za istinu, ma kakva bila.