“Polica za grudnjak” i korzeti u vodiču za bogatu udaju iz 1964. godine

Još davne 1964. godine, objavljen je vodič za udaju za devojke, i to kako da se udaju bogato. U jednom holivudskom magazinu svojevremeno je objavljen „Vodič za udaju za bogataša“, koji je sada ponovo našao svoj put do svetske javnosti i izazvao opšti haos na društvenim mrežama širom sveta, piše Novosti Magazin. Kako plastične operacije tada nisu bile popularne, za dobar izgled svake žene koja želi da se uda bila su zadužena određena pomagala, poput „polica grudnjaka“, „brusa na naduvavanje“ i „sunđera za zadnjicu“.

„Polica“ grudnjak

Ideja iza ovog grudnjaka je da grudi izgledaju podignuto i čvrsto kao da „stoje na polici“ što bi trebalo da rasplamsa maštu svakog muškarca koji vas pogleda.

Brus na naduvavanje

Danas postoji tendencija povećavanja grudi kroz razne estetske operacije, ali u vreme o kome pišemo, to nije bila opcija, pa je postojalo drugačije rešenje. U pitanju je „brus na naduvavanje“ koji je činio da grudi žene koja ga nosi vizuelno izgledaju veće. Ovi grudnjaci dolazili su u različitim oblicima, pa je bilo onih koji imaju bretele koje sabršeno pirjanjaju za telo, obični push-up grudnjaci i brusevi za gola leđa.

Sunđeri za zadnjicu

Da bi se žene „udale za milionera“, potrebno je da koriste sunđere za uvećanje zadnjice.

“To dodaje u oblinama… i to na pravim mestima! Tokom proteklih deset godina, Frederikovi postavljeni opasači su prirodu činili boljom. Ako vam treba pomoć, nabavite je već danas – piše u vodiču.

Koristili su se i korzeti uz koje se postizao efekat „malog struka“.

Žene su u komentarima isticale da je donji veš ovog brenda „vanvremenski“ i da ga i dan danas vole, kao i da je „stari Holivud“ tako zavodljiv. Mada, neko je i ironično istakao da sve ovo deluje vrlo „udobno“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

modaudajazene
Komentari (0)
Dodaj komentar