Policajac uhvatio ženu da krade pelene, njegova reakcija rasplakala svet (foto)

Jedna mlada Amerikanka, očito u finansijskim problemima, pokušala je da u prodavnici, kupujući ostale namirnice, usput ukrade 2 pakovanja pelena za bebu.

Ipak, zaposleni u marketu u gradu Lorelu, Merilend, primetili su kako se nešto čudno dešava i zaustavili su je.

Potom su pozvali patrolu da dođe i privede ženu zbog krađe ali policajac Benet Džons nije tako mislio.

Uvidevši šta se dogodilo i posmatrajući izraz lica nesrećne žene, on joj je umesto lisica u ruke stavio 15 dolara koliko su koštale pelene kako bi ona mogla da plati.

Žena je bila potpuno zbunjena te je policajac lično platio pakovanja nakon čega se mlada majka rasplakala i zagrlila ga.

„Iako se često šalimo da su mnogi naši početnici još u pelenama, policajac Džons nije ovo kupovao za sebe“, napisali su na Fejsbuku pored fotografije policajca koji je pokazao veliko srce, prenosi Index.hr.

Policajac Džons je inače i sam odrastao samo sa majkom pa zna kroz šta prolazi ova žena koja je rekla kako ima samo sina i nikog više na svetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kradjamerilendpelenepolicija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ja dve godine pokusavao da dostavim pelene, hranu i odecu mojoj bebi iz Beograda u Obrenovac, ali svaki put kada sam dolazio do kapije kuce u kojoj je bila moja bivsa supruga sa nasim sinom, zvala mi je policiju i tuzila me za nasilje u porodici. Tri godine od Centra sam trazio da reaguju i tri godine Centri se prema meni ponasaju kao prema zivotinji. Bivsa supruga mi je u tri navrata nanela fizicke povrede od cega me je poslednji put njena sestra udarali preko 20 puta i nanela trajnu povredu na oku samo zato sto zelim da budem sa svojim sinom od 4.5 godina. Bivsa supruga mi je cak toplu corbu koju sam doneo sinu prelila preko glave, smejuci se. Shvatio sam veoma brzo da zapravo Centri, s obzirom da imaju direktivu od ministarstva da decu u parnicama u vek dodeljuju majkama, namerno ocevima ne daju model vidjenja sa detetom, da bi ih provocirali i satanizovali. Nije ni cudo kakva se sve nasilja desavaju. Deca se u Srbiji u 99% slucajeva dodeljuju majkama cak i kada su alkoholicarke, prostitutke ili narkomanke, sto znaci da su parnicni postupci za dodeljivanja starateljstva nad detetom obicna sramota i namestaljka i nacin na koji se od oceva uzimaju novci za takse sudske, advokate, sudove. Majke koriste svoju decu da bi rasturale brakove, regrutovale se u starlete i dolazile do alimentacionih para, sto je pored ogromnog broja abortusa koje urade, ispod svakog minimuma ljudskog dostojanstva.