Porodica slavnog sportiste psihički maltretira njegovu suprugu

Farjal, supruga Amira Kana, vlasnika dve olimpijske medalje i dvostrukog prvaka sveta u boksu, optužila je njegove roditelje za maltretiranje, prenose svetski mediji. Roditeljima smeta što se supruga njihovog sina ne oblači i ne ponaša u skladu sa islamskim običajima. Amir i Farjal u braku su tri godine i roditelji su dvogodišnje devojčice.

Ceo slučaj izašao je u javnost nakon što je Farjal na društvenim mrežama objavila da joj njena svekrva godinama uništava život. Navodno na sina vrši pritisak da ostavi svoju ženu, a nju kritikuje što se više ne pokriva u skladu sa islamom, nego se oblači i više nego oskudno. Farjal je ispričala da su je svekar i svekrva tokom tri godine i fizički i psihički zlostavljali, da je nazivaju lošom muslimankom i da su je čak isekli iz porodičnih fotografija.

Kako bi im se barem malo osvetila, Farjal je na društvenim mrežama objavila fotografiju suprugovog brata koji leži go i pijan. Tim činom itekako je podigla prašinu, pa se u ceo slučaj umešao i Amir i javno suprugu i roditelje zamolio da prestanu sa svađom.

‘Izvinjavam se zbog blesavih fotografija i poruka koje je objavila moja supruga. Dok ja naporno radim da bih pomogao siromašnima na humanitarnim večerama, moja žena i roditelji bacaju ljagu na moje ime. Nisam želeo da budem upleten u ovaj haos. Kakav god nesporazum izbio između roditelja i moje žene, trebaju to da čuvaju za sebe. Detinjasto ponašanje, obe strane moraju da prestanu, dosta mi je, izjavio je slavni bokser.

Njegova supruga nakon ovoga se javno izvinila.

Amirova porodica dolazi iz Pakistana, a on je rođen u Engleskoj. Farjal je rođena u Njujorku.

https://www.instagram.com/p/BNvK8ViDyDN/?taken-by=faryalmakhdoom

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Amir KanFarjal Kanroditelji
Komentari (0)
Dodaj komentar