Porodična drama uoči smrti kraljice Elizabete II, Megan nije dobrodošla

Usred lične porodične tragedije u četvrtak, kada je kraljica umrla u 96. godini, odigrala se, kako piše Dejli mejl, prava mala drama u kojoj su učestvovali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Bila je slučajnost da su Hari i Megan bili u zemlji kada je prinčeva baka preminula.

Britanski mediji podsećaju da je princ Hari uvek bio izuzetno privržen svojoj baki, sa kojom je uvek imao odličan odnos.

Sve je pošlo po zlu kada su Hari i Megan najavili da će oboje da otputuju u dvorac Balmoral, gde je kraljica provela svoje poslednje trenutke.

Kako piše The Sun, princ Hari je bio u Frogmoru kada ga je otac pozvao i rekao da ne dovodi Megan.

-Čarls je rekao Hariju da nije u redu ili prikladno da Megan bude u Balmoralu u tako tužno vreme, rekao je izvor za novine.

– Ukazano mu je da Kejt ne ide i da bi broj ljudi zaista trebalo da bude ograničen na najbližu porodicu. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće da bude dobrodošla, dodaje izvor.

U međuvremenu, britanski Telegraf je izvestio da Hari prvobitno nije pozvan kada su viši članovi kraljevske porodice stigli u Balmoral, kao što je bio njegov brat princ Vilijam, zbog ustavnih razloga.

Kraljevski insajder je takođe rekao da je „prilično teško provoditi previše vremena sa nekim za koga znate da će objaviti knjigu koja govori sve o vama“, prenose britanski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

BalmoralKraljica Elizabeta IImegan markl
Komentari (0)
Dodaj komentar