Poslala mužu fotografiju, a zbog DETALJA na njoj, odmah se RAZVEO (foto)

Sramno!

Internetom je kružila fotografija devojke koja je mužu poslala jednu fotografiju sa poslovnog puta. Izgleda nije dobro pogledala šta šalje. Odmah je podneo zahtev za razvod! Možete li da zaključite zašto?

Dobro pogledajte fotografiju!

Na prvi pogled sve izgleda normalno, ali kada bolje pogledate, videćete da se ispod kreveta nalazi muška ruka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detaljfotografija
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Budalaština. Čista montaža, da bi neko kliknuo na vest.

  • bambi

    Moja bivsa je za ovih pet godina koliko smo na sudu, spavala sa njih dvadesetak. Ljudi moraju da shvate, da je zelja zene da spava sa vise muskaraca, da ima preceste seksualne odnose, da menja cesto partnera itd. poremecaj psihe, mentalni poremecaj, bolest modernog doba. Javlja se kao rezultat depresije, mentalne i fizicke neaktivnosti, dezorijentacije u prostoru i vremenu, bezciljnog zivljenja, iskrivljen socijalni profil, neispunjenost u zivotu i slicno. Na zalost, jako je tesko otkloniti takav nacin zivota u kasnijoj fazi. Inace u bekgraundu svega ovoga se najcesce nalaze rastureni brakovi roditelja, alkoholizam, cigarete i droge, nedostatak novca, nedostatak skolskog obrazovanja, sistem vrednosti izgradjen po kaficima, diskotekama i ulici.

  • DEFTONES

    PAZI DEVOJKA POSLALA MUZI ZAR NIJE MOMKU A ZENA MUZU

  • Anonimni

    Kakva glupost. On se kao sakrio se ispod kreveta da bi se ona slikala, kao nije imao gde drugo da se skloni. I da, ko je slikao?

  • Anonimni

    To su izgleda bila DVA crnca. Ko je slikao ?