Povratak Nade

U ovo prednovogodišnje doba evo još jednog razloga za slavlje. Ovo su sigurno pomislili vlasnici mačke koja se izgubila, ali koja se upravo ovih dana vratila kući u Sinsinati, i to nakon sedam nedelja!
Mesto ovog iznenadnog povratka je Sinsinati u državi Ohajo, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Žena iz Ohaja pronašla je svoju Nadu. A Nada je njena izgubljena mačka.
Nada je mačka Norme Mis. Ova mačka ne samo da je jedinstvena zbog ovog svog spektakularnog povratka već i zbog toga što ima samo tri noge. Naime, mačka je nestala pre skoro sedam nedelja. Njena vlasnica Norma Mis nije sedela skrštenih ruku. Odmah je angažovala privatnog detektiva koji je specijalizovan za pronalaženje nestalih kućnih ljubimaca, a svoj komšiluk je oblepila posterima sa slikom svoje mačke na kojima je pisalo "nestala". Norma Mis je izjavila da se njena Nada vratila nedavno, a našla ju je u blizini svoje kuće.
A sada se sigurno pitate otkud ovoj mački kućnom ljubimcu samo tri noge. Ranije je bila lutalica i njena prednja leva noga je amputirana. Bez obzira na to, maca se odlično oseća.
Norma Mis je takođe izjavila da je Nada srećna što se ponovo našla kod svoje kuće, ali i da je pomalo mršava. Ali sada kada joj se Nada vratila, Norma Mis će tu sitnicu što pre ispraviti.
Posle svega, bitno je samo to da se Nada vratila u život Norme Mis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mackapovratnicazabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar