Prava Kanađanka

Poznato je da bebe dolaze na ovaj svet ne pitajući ni za vreme ni za mesto gde će biti rođene. Nešto slično dogodilo se i ovih dana. Naime, beba je rođena za vreme transatlantskog leta do Bostona!
Naravno, vest nam stiže iz Bostona, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Bilo je 124 putnika na letu broj 59 Severozapadne avio-kompanije kada je avion napustio Holandiju, ali kada je avion stigao na svoje krajnje odredište – u Boston, putnika je bilo 125. Sigurno se pitate kako je to moguće. Odgovor je vrlo jednostavan. Trudnica se porodila u avionu, i to baš za vreme ovog prekookeanskog putovanja!
Predstavnik za štampu međunarodnog aerodroma Logan izjavio je da je žena iz aviona počela da se porađa i na svet donela zdravu devojčicu. Sve se dešavalo dok je avion preletao Atlantski avion, i to baš u sredu, 31. decembra 2008. godine.
Filip Orlandela je izjavio da su jedan lekar i bolničar, koji su se srećom slučajno zadesili na ovom letu, pomogli ženi pri porođaju u zaista neobičnim uslovima.
On je dodao i da je avion sleteo na bostonsku pistu bez ikakvih problema oko 10.30 časova pre podne, i da su i majka i beba odmah prebačene u Glavnu bolnicu u Masačusetsu.
Orlandela je rekao da on ne zna koje je nacionalnosti majka, ali zbog carinskih procedura beba se smatra stanovnikom Kanade jer je rođena baš u trenutku kada se avion nalazio u kanadskom vazdušnom prostoru.
Sve u svemu, izgleda da je ova nova godina počela na lep način!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionbebaporođajzabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar