Predbračna nervoza

Jednom paru naređeno je da se drže podalje jedno od drugog nakon što je žena ujela svog verenika pre venčanja!
Ova neverovatna vest stiže nam iz grada Ajove u istoimenoj državi u Sjedinjenim Američkim Državama.
Sudija Okružnog suda u Ajovi naredio je ženi iz predgrađa Čikaga da se drži podalje ni manje ni više nego od svog verenika. Međutim, to nije i kraj priče! Sudija je doneo ovu naredbu samo dve nedelje pre nego što će se par venčati.
Okružni sudija Stiven Gerard naredio je 23-godišnjoj Ruči Patel da izbegava sve kontakte sa svojim verenikom nakon što je optužena za zlostavljanje i nanošenje povreda.
U štampi nije objavljeno i ime njenog verenika.
Policija je izjavila da je Ruča Petal ugrizla za ruku svog verenika. A svemu tome razlog je to što je on uzeo njene ključeve od automobila kako bi je sprečio da ga vozi. Međutim, nije poznato zašto je želeo da joj to zabrani.
Ruča Petal je prilikom saslušanja izjavila sudiji da je venčanje između nje i "žrtve" zakazano za dve nedelje.
Eto šta sve može da se desi ako poželite da sprečite svoju verenicu da vozi automobil, a ujedno i šta može da se desi ako vas ona zbog toga ugrize. Cela stvar je završila u rukama sudije, a posledica toga je i njegova zabrana svakog daljeg kontakta između "zaraćenih" strana. A da li će venčanja biti, i kada, novinari ne izveštavaju. Možda će se strasti ipak na kraju stišati i možda je u pitanju samo predbračna nervoza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

braknervozazanimljivosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Tamara Janković

    Zanimljivo. Hvala na zanimljivosti.