Predsedničko opravdanje

Američki predsednik Barak Obama lično je napisao opravdanje za izostanak iz škole jednoj devojčici!
Ova vest dolazi nam iz Grin Beja, iz države Viskonsin, SAD.
Desetogodišnja Kenedi Korpus ima čvrsto opravdanje zbog izostanka iz škole poslednjeg dana: opravdanje njenoj učiteljici napisao je lično američki predsednik Barak Obama.
Njen otac, Džon Korpus iz Grin Beja, zastao je da pita predsednika Baraka Obamu o zdravstvenoj zaštiti, i to za vreme sastanka s predsednikom u lokalnoj srednjoj školi. Džon Korpus je rekao Obami da je njegova ćerka izostala iz škole kako bi prisustvovala tom događaju, i da se nada da zbog toga neće zapasti u neku nevolju u svojoj školi. Izgleda da se Barak Obama odmah pobrinuo da do toga ne dođe.
"Da li želite da joj napišem opravdanje?", pitao ga je Obama. Svi prisutni su se tome nasmejali, ali predsednik je ipak bio ozbiljan u svojim namerama.
Tako je Obama na parčetu papira napisao: "Za Kendinu učiteljicu: Molim Vas, opravdajte Kendin izostanak iz škole. Ona je bila sa mnom. Barak Obama." Pošto je napisao ovo opravdanje, Obama je sišao niz stepenice s bine i lično ga uručio, na Kendino iznenađenje.
"Mislila sam da se šali, sve dok nije sišao niz stepenice", rekla je Kendi nakon ovog neobičnog događaja, pokazujući ponosno opravdanje ispred televizijskih kamera. "Ovo je najbolja stvar na svetu."
Kendi Korpus, učenica Osnovne škole "Aldo Leopold" u Grin Beju, već zna šta će da uradi sa ovim opravdanjem. Uramiće ga zajedno s kartom s ovog događaja. Kendi je takođe izjavila da će da napravi kopiju ovog opravdanja za svoju učiteljicu.
Kendi Korpus je rekla i da nikada ranije nije videla Baraka Obamu. "On je zaista fin", dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

obamaopravdanjepredsednickozabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar