Pretvorio nam je život u pakao: Bred Pit se uselio kod nove devojke?

Bred Pit brzo je zaboravio Anđelinu Džoli, a brat njegove navodne nove devojke na Instagramu je ispisao ceo roman o slavnom glumcu.

Naime, nakon što je jedan američki tabloid objavio da se Bred već uselio kod glumice Kejt Hadson, njen brat Oliver na Instagramu je progovorio o tom „useljavanju“.

„Da, uselio se i ovo je pakao. Neuredan je do bola! Pije iz tetrapaka i ostavlja otvorena vrata kad god ide da obavi nuždu. I to kad je kod mene kući! Ukratko, nije dobro. Tako da, Bred, vreme je da se iseliš. Želim nazad svoj život. Popušiću još jednu lulu s tobom, a onda se gubi. Zahvaljujemo ti. Našao sam tvoju medicinsku narukvicu, poslat ću ti je… Ok…“, napisao je Oliver Hadson.

Oglasila se i njihova majka Goldi Houn napisavši: „On čini moju kćerku srećnom“.

Potom je Oliver nastavio: „Zove me ‘brate’ zbog čega sam se posvađao sa svojim pravim bratom Vajatom, koji sad ne želi da priča sa mnom… Insistira da ga moja deca zovu ujak B i izgubio je moju najmlađu kćerku na dokovima Santa Monike, nismo znali gde je dva dana. Moja mama stalno flertuje sa njim, nosi te sićušne spavaćice po kući. Po cele dane. A otac celo vreme govori: ‘Ma nema veze, to je Bred Pit'“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bred pitkejt hadson
Komentari (0)
Dodaj komentar