Previše su seksi: Ove pantalone podigle su nezapamćenu prašinu u Americi! (foto)

Američka aviokompanija United Airlines zabranila je dvema devojkama ulazak u avion jer su nosile previše „tesne“ i provokativne pantalone koje su bile „neprimerene“ za ovo prevozno sredstvo.

Ovaj potez UA hiljade korisnika društvenih mreža dočekale su „na nož“ šokirane činjenicom da se radi o običnim, seksi pantalonama te da ovo nije početak 20. već 21. veka.

Iako se pomenuta aviokompanija oglasila saopštenjem kako su devojke putovale kao gošće člana posade, a na njih se uvek odnosi pravilo o „dres kodu“, uzalud su to uradili pošto je priča doprla i do najuticajnijih televizija i portala.

Interesantno je da ove pantalone, koje mahom nose mlađe Amerikanke manekenskih građa, nisu u ovom slučaju prvi put predmet polemika.

https://www.instagram.com/p/BRobrPpg4Br/?taken-by=zuzanna_kozma

Korisnici Tvitera i Fejsbuka u komentarima se slažu da su pantalone za mlađe devojke najprikladnije jer one imaju skladne figure za to, kao i da njih ne treba da nose žene starije od 30. godine jer bi „to bilo degutantno“.

„Poput minića, ove seksi pantalone mogu biti jako slatke kad ih nosi mlada devojka. Ali starije devojke i žene u njima izgledaju bizarno i uznemirujuće“, napisao jeizvesni Alan Sorentino, stanovik Roud Ajlanda za lokalne novine.

Stjuardesa Heder Pul na Tviteru je napisala da aviokompanije imaju pravila za članove osoblja koji besplatno putuju jer oni predstavljaju kompaniju.

„I muškarci imaju dres kod. Ne smemo biti preležerni – japanke i kratke pantalone ne dolaze u obzir“, napisala je.

Kako god bilo, proizvođači ovih pantalona dobili su najbolju pa još i besplatnu reklamu širom sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pantaloneseksi
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Branko Ristic

    Nije uopste diskutabilno,da pantalone o kojima je ovde rec,nisu za javno nosenje.Te price o zgodnim devojkama,koje imaju dobro zaobljenu zadnjicu, ne znaci,da tim zadnjicama,treba da „masu“ ulicama velikih gradova. Prikazane pantalone,imaju upotrebnu vrednost,samo na zatvorenim seksi zurkama,gde one samim svojim krojem,otvoreno pozivaju musku populaciju, na seks bez ikakvih ogranicenja.Smatram,i u to sam uveren,da mnogi danas,vrlo cesto, „pomesaju loncice“.To sto neko,ili neke devojke,imaju dobro gradjeno telo,ne znaci,da treba da ga kao stoku,na stocnim sajmovima,nude zdusno svima.!!!

  • Djoka

    Lepo,lepo ali se niš ne može porediti sa mini suknjom „dva prsta“ dugačkom…..