Prošlost se sveti: Najseksi kriminalac na svetu zbog ovog razloga je deportovan iz Britanije

Najseksi kriminalac na svetu koji je zbog fotografije iz policije postao seks simbol mnogim ženama, deportovan je iz Velike Britanije kada je u London sleteo radi snimanja za naslovnicu časopisa ‘Man About Town’.

Džeremi Miks (32) u zatvoru je završio 2014. godine zbog posedovanja oružja bez dozvole, a na slobodu je pušten nakon dve godine, kada mu se život drastično promenio. Postao je model za koga se svi otimaju, a on svojim izgledom zarađuje milione.

Ipak, Britancima to očigledno nije bitno. Kada je sa svojom suprugom i menadžerom sleteo na londonski aerodrom, policija ga je poslala natrag u SAD dok su mu supruga i menadžer ostali u Velikoj Britaniji.

Juče je iz Los Anđelesa stigao u Evropu, ali ovde se nije dugo zadržao. Iako je imao radnu dozvolu i vizu, kada su pogledali njegove podatke, policajci mu nisu dopustili ulazak u Englesku.

– Dosta mi je ovog sr… Odslužio sam svoje – ljutit je bio Miks nakon incidenta u vazdušnoj luci. Njegov menadžer kazao je kako će pomoć potražiti u američkoj ambasadi u Londonu jer je sada njegov klijent na dobrom putu i gradi novi život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Džeremi Mikslondon
Komentari (0)
Dodaj komentar