Ruska policajka htela da razveseli kolege na Dan muškaraca pa dobila otkaz (video)

Jedna ruska policajka dobila je otkaz nakon što je organizovala erotski ples kako bi zabavila muške kolege.

Neimenovana policajka je osramotila policiju unajmivši striptizetu za detektive koji su pod njenim komandom m u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prenose agencije.

Video snimak plesa u donjem vešu u gradu Ulan-Ude obišao je svet, a u roku od samo 24 sata ova viša službenica policije bila je otpuštena, dok će se drugi viši oficiri suočiti s ozbiljnim disciplinskim merama.

Anonimni policijski izvor je pustio snimak u javnost putem Instagrama. Radilo se o zabavi na “Dan muškaraca”, prazniku iz sovjetskih vremena, kad je bio poznat kao “Dan Crvene armije”. Sada se službeno zove “Dan veterana domovine”, a za taj praznik, uobičajeno je da žene muškarcima daju poklone.

Mnogi su odmah primetili da se na snimku vidi da je mnoge žene policajke i drugo policijsko osoblje sramota. Neki su se pravili da ne gledaju plesačicu, a neki su stid prikrivali jedući tortu.

“Muškarci izgledaju čudno, pogledajte kako sede udaljeno i kako su navalili na torte”, jedan je od komentara ispod snimka.

“Kakva sramota, kao u kamenom dobu..!”, još je jedan od komentara na snimku.

Ipak, nisu svi komentari bili negativni pa je tako jedna osoba pokušala da odbrani policajku rekavši da je ova oficirka samo htela kolegama da ponudi malo bezazlene zabave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

otkazpolicajkarusija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • podbarac

    a da je muškarac to uradio ispao bi frajer

  • Braca kinezi

    Da, ovi bas lice na Ruse xD