„Rusko tajno oružje“ za Mundijal: Seksi Anastasija OBARA S NOGU (foto)

Pretpostavlja se da će Anastasija Kvitko biti Mis ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu.

Anastasija je prava Instagram zvezda. Međutim, nije oduvek osvajala svojom lepotom. Na početku karijere su je agencije odbijale, verovali ili ne.

Mnogi smatraju da je imala mnogo plastičnih operacija, ali ona kaže da je za njen izgled zaslužan prvenstveno njen način ishrane.

„Moje telo je sportske građe, treniram i to moji mišići pokazuju, moja zadnjica je jedna od najlepših i da, nisam imala nijednu plastičnu operaciju na licu“, rekla je Anastasija. Da li joj verujete?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sportzanimljivosti
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Mige

    Koga obara s nogu? Njena zadnjica može samo nju da obori s nogu … na dupe.

  • Anonimni

    Nacin ishrane, o da, da da svakako.

  • BRANKO

    Sta da se kaze.Jedna prerano sazrela guzata devojcica,koja da je srece,trebalo bi jos da sije haljinice za svoje lutke.Ovo vreme,kada kako kazu Lekari,devojcice ulaze u pubertet u devetoj godini,a decaci u desetoj,donece mnoge nevolje.Eto,pre par dana,a prpopo ove konstatacije,desilo se kod nas,da decak od nepunih dvanaest godina,siluje u anus,svog druga od sedam godina.!!! To sto sto dolazi do ranog seksualnog sazrevanja dece,to je lose.A to sto roditelji (majke uglavnom) te svoje rano (fizicki) sazrele devojcice guraju radi profita u svet reklama i „biznisa“,to je najgore od najgoreg.!!!

  • Anonimni

    Preveliko joj dupe….Da je malo manje bilo bi bolje, ovako lici na karikaturu…