Sa 18 godina čeka četvrto dete: ‘Šta ću kada mi je penis preveliki za kondom’

Austrijanac Marsel ima 18 godina i uskoro bi trebalo da dobije četvrto dete. Već ima tri devojčice, a njegova sadašnja devojka Vanesa očekuje sina.

Marsel je u javnosti podigao dosta prašine i mnogi su se pitali zašto ne koristi kondome. On je u jednoj emisiji odgovorio na to pitanje. Rekao je kako njegov penis ne stane u kondome normalne veličine. Nakon te izjave je namignuo. Njegova devojka Vanesa je rekla da je ta Marselova izjava bila glupa i da on nije tako mislio, piše OE24.

Inače, Marsel je na televiziji prvi put nastupio 2015. godine. Tada je imao 16 godina i dete iz prethodne veze. Te godine upoznao je Kerstin (25) koja je u vezu takođe dovela dete. Njen je moto bio: „Trudna, zašto ne?“. Ona je rodila dve devojčice u vezi sa Marselom. Ipak, pre rođenja druge devojčice par se rastao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

austrijadetetinejdzer
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nebih se slozio, ranije se i pravilo toliko dece bas u tim godinama.. kriza je u danasnjem svetu sto prave decu i tridesetim pa i kasnije..

  • Viktor Rotmiler

    Taj Marsel je svojim odgovorom,pokazao (i dokazao) da je totalno nezreo, pre bi se reklo,infaltilak i da nema kondom,koji odgovara njegovom penisu,mogao je d Taj Marsel je svojim odgovorom,pokazao (i dokazao) da je potpuno nezreo,infaltilan.Praviti tako nekontrolisano decu,moze samo debil. Takve likove,koji su totalno neodgovorni,i nesvesni svojih postupaka, treba prisilno sterilisati,da ne prave stetu celom drustvu,a najvise toj deci,koju ceka tuzna buducnost.!

  • buba

    Ma Austrijanci su katolici i imaju brojnije porodice.Narocito ovi na selu…..