Sastanak iz pakla: Pijana uništila umetnička dela vredna milion dolara

Verovatno ste i vi doživeli neprijatan prvi sastanak, ali sigurno niste poput Lindi Lu Lajman napravili štetu od 300.000 dolara na umetničkim delima vrednim čitav milion.

Toni Bazbi, bogati advokat iz Hjustona, izašao je prethodnog vikenda na prvi dejt sa 29-godišnjom sudskom službenicom, tokom kog se ona, kako stoji u policijskom izveštaju, poprilično napila. On je pokušao da joj pozove Uber, ali se Lajmanova sakrila u njegovoj kući, odbijajući da ode. Devojka je tada počela da razbija stvari po kući, prosipa vino po umetničkim delima i cepa slike sa zida, uključujući i dva originalna dela Endija Vorhola, vredna po pola miliona dolara.

Bazbi je dodao i da je Lajmanova sa zida otkačila dela Monea i Renoara, ali da ove slike ‘srećom nisu oštećene’. Nakon provođenja u policiju, devojka je puštena uz kauciju od 30.000 dolara, a suđenje joj je zakazano za 9. januar.

U policijskom izveštaju se ne navode razlozi ovakvog ponašanja mlade službenice prema imovini 49-godišnjeg advokata, ali jedno je sigurno – drugog stastanka neće biti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavni sastanakumetnička dela
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • aron cohen

    plavusa je to!!!nema tamo nista,,,sveeeee do jedne su iste

  • Nataša Gajić

    Bogati advokati… skloni visokoj umjetnosti i još ponečemu!